Afyonkarahisar'da Yağmur Serinliği! Sıcak Havalardan Bunalanlar Rahat Bir Nefes Aldı

TAKİP ET

Akdeniz bölgesinin sıcaktan kavrulduğu şu günlerde Afyonkarahisar'da dün ve bugün akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur, şehre serinlik getirdi. Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, yağmurun tadını çıkararak serinledi.

Akdeniz bölgesinin adeta sıcaktan kavrulduğu şu günlerde Afyonkarahisar'da dün ve bugün akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur, şehre serinlik getirdi. Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, yağmurun tadını çıkardı.

Dün ve Bugün Yağmur Şehri Serinletti:

Afyonkarahisar'da dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla devam eden sağanak yağmur, şehre serinlik getirdi. Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, yağmurun tadını çıkararak serinledi.

Sıcaklık Düştü:

Yağmurun ardından hava sıcaklığı da hissedilir şekilde düştü. Şu an Afyonkarahisar'da hava sıcaklığı 25 derece civarında seyrediyor.

Vatandaşlar Memnun:

Yağmurdan memnun olan vatandaşlar, "Sıcak havalardan bunalmıştık. Yağmur şehre serinlik getirdi. Rahat bir nefes aldık." şeklinde duygularını ifade ettiler.

Kuraklık Tehlikesi Azaldı:

Yağmurlar, kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya kalan Afyonkarahisar için de umut ışığı oldu. Uzmanlar, yağmurların kuraklık tehlikesini azaltacağını ve topraktaki nemi artıracağını belirtiyorlar.

afyon afyon haberleri yağış