Afyonkarahisar'da Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Sona Erdi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği okul sporları voleybol yıldız erkekler müsabakaları nefes kesen bir finalle sona erdi. Toplamda 7 ortaokulun mücadele ettiği turnuvada, A ve B gruplarından birincilikle çıkan takımlar arasında zorlu yarı finaller oynandı.

Şampiyonluk Rüzgarı Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu'ndan Esti!

Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, gruplarını lider tamamlayarak adını finale yazdırdı. Rakibi Mercan Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, üstün performansıyla final maçını 3-0 kazanarak büyük bir başarı elde etti. Böylece, 2023-2024 sezonu Voleybol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar şampiyonluk kupalarını müzesine götürdü.

Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Peker Gururla Açıkladı!

Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu'nun Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Peker, öğrencilerinin azimli ve disiplinli çalışmalarının meyvelerini topladığını belirtti. Peker, "Öğrencilerimin bu başarıya ulaşmalarında emeği olan herkese teşekkür ederim. Şampiyon olmak beni gerçekten mutlu ediyor ve bu başarıyı daha da ileriye taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Tebrikler Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, şampiyon olan Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu'nu tebrik etti. Erşen, "Okul sporları, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve sporun her dalında başarılı olmaları için önemli bir fırsattır. Bu müsabakalarda mücadele eden tüm sporcularımızı, onları yetiştiren beden eğitimi öğretmenimizi kutluyorum" dedi.

Ödül Töreninde Dereceye Giren Takımlar Belli Oldu!

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Dereceye giren takımlar şu şekilde sıralandı:

    Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu

    Mercan Ortaokulu

    Büyükkalecik Ortaokulu

Bu heyecan dolu müsabakalar, genç sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı olarak öne çıktı.