Afyonkarahisar'da voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakaları tamamlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakaları sona erdi.

Tınaztepe Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Başarılı olan takımlar, bölgelerini temsil etmek üzere Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandılar.

Afyonkarahisar, spor alanında adından sıkça söz ettiren bir şehir olarak Okul Sporları müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakaları da Tınaztepe Spor Salonu'nda büyük bir heyecana sahne oldu.

Genç erkekler kategorisinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci, Şuhut Zafer Anadolu Lisesi ikinci, Spor Lisesi üçüncü ve TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi dördüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde ise Fatih Anadolu Lisesi birinci, Atatürk METAL ikinci, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Şuhut Anadolu Lisesi dördüncü sırayı elde etti.

Dereceye giren sporculara düzenlenen törende kupa ve madalyalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından takdim edildi.