Afyonkarahisar'da vefat eden iki kişi son yolculuğuna uğurlanıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Cenaze İlnaları yayınlandı. Bugün Mehmet Akarsu ve Abdilkadir Çamlıbel kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Afyonkarahisar'ın Zafer Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Mehmet Akarsu, hayatını kaybetti. İsmet Akarsu ve Zehra Akarsu'nun oğlu, Hüseyin ve Abdilkadir Kundak ile Sabriye Güzbey'in yeğeni, emekli Şükrü Akarsu'nun kardeşi olan Akarsu'nun cenazesi, Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı'nda defnedilecek. Şeker Fabrikasından emekli ve Ahmet-Dilek Okhan'ın abisi olan Mehmet Akarsu için cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.

Dervişpaşa Mahallesi'nde yaşayan 71 yaşındaki Abdilkadir Çamlıbel, Afyonkarahisar'da hüzün yaratmış durumda. Sıvacı Emin Çamlıbel'in oğlu, Gülten Çamlıbel'in eşi ve askeri fabrika emeklisi olan Abdilkadir Çamlıbel'in cenazesi, Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı'nda toprağa verilecek. Celal Özdamar ve Arif Ay'ın kayınpederi, Nazmiye Ay ve Ömür Özdamar'ın babası olan Abdilkadir Çamlıbel için cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.