Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: Gözaltına Alınan Şüphelilerde Silah Ele Geçirildi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen istihbari çalışmalar sonucunda, Işıklar beldesinde ikamet eden M.A., K.Y. ve N.A. isimli şahısların uyuşturucu madde kullanımı ve kenevir bitkisi yetiştirme faaliyetleriyle ilgili bilgiler elde etti.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan operasyonda, şahısların ikametlerinde ve eklentilerinde detaylı bir arama gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda (2) adet tabanca, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (34) adet 7,65 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, emniyet birimleri tarafından sorgulanmak üzere merkeze götürüldü. Yaşanan olayla ilgili başlatılan adli tahkikat devam ediyor.

Detaylı İnceleme ve Gözaltına Alınanlar

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın koordineli operasyonunda, şüpheli şahısların uyuşturucu madde kullanımı ve kenevir yetiştirme faaliyetlerine yönelik detaylı bir inceleme yapıldı. Yapılan operasyonla birlikte şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçen silahlarla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Gözaltına alınan M.A., K.Y. ve N.A. isimli şüpheliler, emniyet birimleri tarafından sorgulanmak üzere götürüldü. Şahısların, uyuşturucu madde kullanımı ve kenevir yetiştirme faaliyetlerine ilişkin verdikleri ifadeler, adli sürecin belirleyici unsurları arasında yer alacak.