Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu: Suç örgütü çökertildi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, şehirde faaliyet gösteren uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan bir suç örgütüne karşı büyük bir operasyon düzenledi. Suç örgütünün lideri D.U. (E-32) ve diğer şüphelilerle ilgili olarak yoğun bir takip ve KOM faaliyeti başlatıldı.

Çok Sayıda Tutuklama - Uyuşturucu Ele Geçirildi

Başlatılan operasyonun zirvesi 14 Aralık 2023'te gerçekleşti. Afyonkarahisar Merkez ilçe ve Sandıklı ilçesinde, toplamda (6) şüpheliye yönelik (4) farklı adreste gerçekleştirilen arama ve yakalama operasyonu sonucunda etkileyici miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında (62) gram metamfetamin, (10) gram kubar esrar, (8) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (7) adet cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Gözaltına alınan şüpheliler arasında genç yaşlardaki B.S. (E-18), S.A. (E-22), V.H. (E-24) yer alıyor. Operasyonun hedefi olan D.U. isimli şüphelinin yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Hukuki Süreç: Adli Kontrol ve Tutuklamalar

Aynı dosya kapsamında, M.G. (E-32) adıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve M.K. (K-20) adıyla tutuklanan şahıslar da bulunmaktadır.