Afyonkarahisar'da Turizm Fakültesi'nde Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Heyecanı!

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi, "Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları" etkinlikleri düzenledi.

Etkinlik kapsamda, "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar'ın Coğrafi İşaretli Yemekleri" ve "Geleneksel Ebru Sanatı" konularında ilgi çekici seminerlere ev sahipliği yapıldı.

Coğrafi İşaretli Lezzetlerin Tanıtımı

Gastronomi Şehri Afyonkarahisar'ın Coğrafi İşaretli Yemekleri konulu seminerde, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şef Hamza Kalkan, kentin zengin mutfağını ve coğrafi işaretli lezzetleri katılımcılara tanıttı.

Sanatın Zarafeti: Geleneksel Ebru

Aynı etkinlikte, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Sanatçısı İnci Çetin, Geleneksel Ebru Sanatı'nın inceliklerini ve güzelliklerini paylaştı. Sanatseverler, ebru sanatının benzersiz dünyasına keyifli bir yolculuk yaptı.

Eğitim ve Kültür Bir Arada

Etkinlikler, Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonu'nda gerçekleştirilirken, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri bu değerli bilgi paylaşımına aktif bir şekilde katıldı. Katılımcılara, seminerlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür belgeleri takdim edilerek, etkinlikler anlam dolu bir şekilde sonlandı.