Afyonkarahisar'da Sonsuz Enerji'den 3 Tekerlekli Bir Mucize!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Sonsuz Enerji firması, güneş enerjisiyle çalışan 3 tekerlekli motosikletler üreterek sektöre yeni bir soluk getirdi. Sonsuz Enerji Yetkilisi Mikail Karamanlı'nın açıklamaları için haberimize göz atın.

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Sonsuz Enerji firması, 3 tekerlekli motosiklete güneş enerjisi sistemi entegre ederek sektöre yeni bir soluk getirdi.

Afyonkarahisar'da güneş enerjisi alanında öncü firmalardan biri olan Sonsuz Enerji, yeni bir çığır açarak 3 tekerlekli elektrikli motosiklet üretti. Bu yenilikçi araçlar, güneş panelleri sayesinde elektrik şebekesine ihtiyaç duymadan güneş enerjisini kullanarak çalışıyor.

Sonsuz Enerji Yetkilisi Mikail Karamanlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sonsuz Enerji olarak, 3 tekerlekli elektrikli motosikletlere güneş enerji sistemini entegre ettik. Artık yolda kalma korkusu yok! Elektrikli motorlarımıza güneş panelleri entegre ederek sonsuz enerji sunuyoruz. dedi. Firmamızın bu yeni ürünüyle motosiklet sektöründe önemli bir değişim yaratmayı hedeflediğini söyledi. Karamanlı, "3 tekerlekli elektrikli motosikletlere montajını yaptığımız sistem ile , hem çevre dostu hem de ekonomik bir ulaşım seçeneği sunuyoruz. Artık yolda kalma korkusu yok! Elektrikli motorlarımıza entegre ettiğimiz güneş panelleri sayesinde sonsuz enerjiye sahibiz." dedi.

​​​​​​​

Güneş enerjili motosiklet 3 tekerlekli elektrikli motosiklet Afyonkarahisar Sonsuz Enerji Mikail Karamanlı