Afyonkarahisar'da Şehit Aileleri ve Gazilerden Duygulandırıcı Teşekkür!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Şehit Aileleri ve Gaziler, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'na kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Neden Teşekkür Etti?

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, ziyarette yaptığı konuşmada, Kasapoğlu'nun göreve geldiği günden bu yana Afyonkarahisar'a eğitim, gençlik ve spor gibi birçok alanda önemli katkılarda bulunduğunu ve Şehit aileleri ile Gazilere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kasapoğlu: "Şehit Aileleri ve Gaziler Her Zaman Yanımızda Olacak"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında yapılan tüm etkinliklerde Şehit Aileleri ve Gazileri asla unutmayan Kasapoğlu'na teşekkürlerini ileten Başkan Kumartaşlı, üzerinde dernek madalyasının olduğu teşekkür belgesini Kasapoğlu'na takdim etti.

Kasapoğlu ise yaptığı açıklamada, tüm Şehit Aileleri ve Gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve meslek hayatı boyunca aldığı en anlamlı belgelerden biri olduğunu belirterek, ziyaretine gelenler nezdinde tüm Şehit Aileleri ve Gazilere selamlarını iletti.

Şehit Polis Memuru Ayhan Sarıçiçek'in İsmi Yaşayacak!

Başkan Kumartaşlı, derneklerinin teklifi ile Afyonkarahisar'ın en prestijli mevkisinde açılacak olan gençlik merkezi'ne Şehit Polis Memuru Ayhan Sarıçiçek'in isminin verilmesinden dolayı da Kasapoğlu'na teşekkür etti.

Ziyarette hazır bulunan Şehit Eşi Rukiye Sarıçiçek de Müdür Kasapoğlu'na bu anlamlı çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Afyonkarahisar Şehit Aileleri İsmail Hakkı Kasapoğlu