Afyonkarahisar'da "Özgür Kudüs" Resim Yarışması Ödül Töreni Coşkusu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da, Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen "Özgür Kudüs" temalı resim yarışmasının ödül töreni, duygu dolu anlara sahne oldu.

Memur-Sen Konağı'nda gerçekleşen etkinlikte 20 öğrenci ödüllerini alarak gururla ayrıldı.

Kudüs Temalı Fotoğraf Baskıları ve Hediyeler

Ödül töreni, misafirlerin Kudüs fonlu fotoğraf baskıları ile karşılanarak başladı. Memur-Sen Konağı'nın sıcak atmosferinde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar için hazırlanan tuval tablosuyla duygusal bir an yaşandı. Katılımcı çocuklar, Kudüs temasını resimler ve mesajlarla ifade ettiler.

Ak Parti ve Kamu Kurumlarından Destek

Törene, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ömer DAYI, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah GEDİL, Afyonkarahisar İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Murat KUZKALE, TOÇ BİR-SEN Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Nevzat KARAKOÇAN, Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Eralp Ekrem GECE, Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Vehbi GÜLSEREN, Afyonkarahisar Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Mehmet SARAY, Memur-Sen Arama Kurtama Birimi Ekip Lideri Hüseyin KARAŞAHİN ve birçok katılımcı destek verdi.

Siyonist İsrail'e Karşı Duruş

Şube Başkanı Muhammet ERDAL yaptığı konuşmada, Siyonist İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'da gerçekleştirdiği zulmü kınayarak, "Bu zulme tepki göstermek, safımızı belli etmek adına burada toplandık. Programımıza katkı veren tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Başarı Ödülleri

Yarışmanın ilkokul kategorisinde birinciliği Ayşenaz KESKİN, ortaokul kategorisinde ise Ali CANKARA kazandı. Ödül töreni, Kudüs'e duyulan özlemi ve dayanışmayı pekiştiren anlamlı bir etkinlik olarak kayıtlara geçti