Afyonkarahisar'da Nitelikli Dolandırıcılık Zanlısı Yakalandı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı'nın koordineli çalışması sonucunda, (71) adet Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık suçundan (15 Yıl, 10 Ay, 16 Gün) hapis cezası bulunan M. T. (K- 1997) isimli şahıs, Sandıklı İlçesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun süren istihbari çalışmaların ardından aranan bir şahsı yakalamak için harekete geçti. (71) adet Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık suçundan (15 Yıl, 10 Ay, 16 Gün) hapis cezasına çarptırılan M. T. (K- 1997) isimli şahıs, Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yakalanan şüpheli M. T., Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturmanın detayları, ilgili makamlarca titizlikle inceleniyor.