Afyonkarahisar'da Meyve Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meyve yüklü bir tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin detaylar haberimizde...

Emirdağ'da Meyve Yüklü Tır Devrildi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen kazada, meyve yüklü bir tır kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Tırın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç yol kenarına savruldu. Kazada sürücü ve yanında bulunan kişi yaralandı.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Kazanın hemen ardından olay yerine gelen ekipler, tırda sıkışan sürücü ve yolcusunu yaralı olarak kurtardı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine hızla gelen ambulanslar, yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Meyveler Ziyan Oldu

Kaza sonucunda tırın dorsesindeki tonlarca meyve yola saçıldı. Meyvelerin önemli bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, sağlam kalan meyveler başka bir araca aktarıldı. Kazanın maddi hasarı büyük olurken, meyve yüklü tırın devrilmesi nedeniyle trafik kısa süreliğine aksadı.

Kaza Nedeni Araştırılıyor

Kaza nedeninin henüz netleşmediği belirtildi. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemeler yaparak kazaya ilişkin soruşturma başlattı. Tır sürücüsünün neden direksiyon hakimiyetini kaybettiği araştırılıyor.

emirdağ tır kazası meyve