Afyonkarahisar'da Korkutan Kazada 7 Yaralı: Vatandaşlar Önlem Çağrısı Yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bir otomobil ile traktörün römorkunun çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kaza, 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Bölgeye hızla sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Afyonkarahisar-Konya kara yolunun 9. kilometresinde yer alan ve Salar Kavşağı olarak bilinen bölgede yaşanan kaza, 34 SG 5783 plakalı otomobilin, 03 AEG 677 plakalı traktörün römorkuna çarpması sonucu meydana geldi.

Korkunç kazada, otomobil sürücüsü ve araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi için hızla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldıkları belirtildi.

Bölgedeki vatandaşlar ise yaşanan kazalara karşı önlem alınmasını talep etti. Afyon çıkışında, yoğun sisin görüldüğü bölgede aydınlatma direği, ikaz lambası veya trafik ışığı bulunmamasına dikkat çeken vatandaşlar, yetkililere önlem çağrısı yaptı. Ayrıca bu bölgenin, köyde yaşayan vatandaşların ve de çimento tırlarının sıkça kullandığı bir geçiş güzergahı olduğunun altını çizen vatandaşlar, yetkililerin gereken önlemleri bir an önce almasını istedi.