Afyonkarahisar'da İYİ Partiden İstifa! İsmail Elibol Neden İstifa Etti?

TAKİP ET

Afyonkarahisar'daki İYİ Parti'den, sarsıcı bir istifa haberi geldi. Afyonkarahisar'da bir iş insanı olan ve parti kurucu üyeleri arasında yer alan İsmail Elibol İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu

Partinin kurucu üyelerindan olan ve aynı zamanda tanınmış bir iş insanı olan İsmail Elibol, bugünden itibaren partiden ayrıldığını duyurdu. Bu istifa kararı, tüm siyasi çevrelerde büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

İsmail Elibol, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İYİ Parti'den istifa ettiğini belirtti. Elibol, istifa kararını, 'Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde genel merkezin aldığı stratejik hatalı kararlar ve bağlı bulunduğu yerel teşkilat yapısındaki aksaklıklar' nedeniyle aldığını ifade etti.

"Hatalı Stratejiler ve Yerel Teşkilat Aksaklıkları İstifayı Tetikledi"

İstifa açıklamasında detaylara giren Elibol, İYİ Parti genel merkezinin ve yerel teşkilatlarının hatalı stratejik kararlarından ve yapısal aksaklıklarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. İş adamı, bu kararından geri dönülmez bir şekilde emin olduğunu belirtirken, "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözleriyle veda etti.

Haberin videosunu Afyon Kent Haber İnstagram sayfasından izleyebilirsiniz. 

Haber: Afyon Kent Haber