Afyonkarahisar'da İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Şehrin Geleceğini Şekillendirmeye Hazırlanıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da yerel seçim atmosferi giderek kızışırken, İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Demircileriçi çarşı esnafı ve tarihi Taşhan ziyaretleriyle dikkat çeken Yağcı, saha çalışmalarını sürdürüyor.

Yağcı, esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunlarını dinliyor ve önerilerini not alıyor. İYİ Parti il yönetimi ve Merkez İlçe Başkanı eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel mirasını koruma ve canlandırma vizyonunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri ve tarihi alanları korumanın önemine vurgu yapan Yağcı, turist çekmek için demircileriçi gibi bölgeleri canlandırma planları yapıyor. Trafik sorununa çözüm olarak katlı otoparklar ve elektrikli araç şarj üniteleri önerisiyle şehir merkezindeki hareketliliği artırmayı hedefliyor.

Seçilmesi halinde, Afyonkarahisar'ın yerel değerlerine sahip çıkacağını ve şehri halkla birlikte yöneteceğini vurgulayan Yağcı, adil ve şeffaf bir belediye yönetimi vaat ediyor.