Afyonkarahisar'da hırsızlık ve kişisel veri suçları olan şahıs cezaevine gönderildi

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık, kişisel veri suçları ve yurtdışına çıkış yasağıyla aranmakta olan bir şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti.

Operasyonda Yakalandı:

Suç ve suçluyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda, K.A. isimli şahıs hakkında "Hırsızlık, Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak ve Türk Vatandaşı veya Yabancının Yurt Dışına Çıkmasına İmkan Sağlama" suçlarından 3 farklı dosyadan toplamda 2 Yıl 2 Ay 20 Gün hapis cezası ile aranma kaydı olduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda şahıs yakalanarak gözaltına alındı. K.A.'nın işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Hırsızlık ve Kişisel Veri Suçlarına Karşı Mücadele Devam Ediyor:

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürürken, hırsızlık ve kişisel veri suçlarına karşı da yoğun bir şekilde mücadele ediyor. Bu tür suçlara karışan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.