Afyonkarahisar'da Heyecan Dolu Yurtlar Arası Kadınlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yurtlar Arası Kadınlar Voleybol Turnuvası muhteşem bir finalle noktalandı. Afyonkarahisar il genelindeki kız yurtlarının kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 6 takım, çekişmeli maçlarda ter döktü ve dereceye giren takımlar belli oldu.

Şampiyon Emirdağ Yurt Müdürlüğü, Zirveye Damgasını Vurdu!

Emirdağ Yurt Müdürlüğü, rakibi Destine Hatun Yurt Müdürlüğü'ne hiç set vermeden, gösterdiği üstün performansla şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. İkinci sırayı Destine Hatun Yurt Müdürlüğü, üçüncü sırayı ise Şuhut Yurt Müdürlüğü elde etti. Heyecan dolu final maçları, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Türkiye Yurtlar Arası Voleybol Şampiyonası'na Göz Kırpan Şampiyon!

Turnuvanın galibi Emirdağ Yurt Müdürlüğü, birincilik ödülüyle birlikte Afyonkarahisar'ı Türkiye Yurtlar Arası Voleybol Şampiyonası'nda temsil etme hakkını elde etti. Bu önemli organizasyon, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek.

Tebrikler, Başarılar Dileriz!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı memnuniyetini ifade etti. Dereceye giren takımları tebrik eden Erşen, tüm ekiplere gösterdikleri performans için övgülerde bulundu. Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek takımlara ise büyük bir başarı diledi.