Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: "Söz verdik yaptık"

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atlı Spor Tesisleri Açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'nin birçok ilinden rahvan at yarışçılarını ağırlama imkânı sağlayacak Atlı Spor Tesislerini hizmete açtı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çağlar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Öztürk, Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu Zeki Genelioğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Afyonkarahisar'a böylesi güzel bir tesisi kazandıran Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise Atlı Spor Tesisleri Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünde hizmete almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Söz verdik yaptık" diyen Başkan Zeybek, "2019 yılında seçime girerken vaat etmiş olduğumuz 37 projemiz vardı. Rahvan At Pisti bizim söz verdiğimiz projeler içerisinde yoktu. Allah kendisinden razı olsun. Burada As başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir yemekle bu işi bağladılar. Kulakları çınlasın Nurullah Kaya, Valimizle birlikte bizi davet ettiler. Afyon'da ciddi bir at sevgisinin olduğunu, rahvan at yarışlarının yapılabilmesi için böyle bir mekâna ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Kalabalık bir topluluk vardı. Söz veriyor musun diye ısrarcı davrandılar. Biz de söz veriyoruz, tamam yapalım dedik. Tesisle ilgili konuyu, dönemin Gençlik ve Spor Bakanımıza bahsettik. Sağolsun destek verdi. Allah kendisinden razı olsun. Kıymetli milletvekillerimiz bizim her zaman yanımızda ve destekçimiz. Daima bir ve beraber hareket ettik. Bakanlığa ve Spor Toto Genel Müdürlüğüne gittiğimizde hep birlikteydik, elbirliği gönül birliği yaparak bu güzel tesisi şehrimize kazandırdık.. Hayırlı uğurlu olsun. Ata sporumuzu yaşatmak isteyen kardeşlerimize de ben kazasız belasız bir yarışlar diliyorum. Ülkemize hayırlı olsun, ilimize hayırlı olsun. Desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.