Afyonkarahisar'da Cinsel Tacizci Yakalandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve çocuk istismarı suçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, 28 Aralık 2023 günü saat 11.00 sıralarında Noterde yapılan kontrollerde, İ.A. isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan GBT sorgusunda, Afyonkarahisar Asliye Ceza Mahkemesince "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak", Afyonkarahisar Taşra İlamat Masasınca "Uyuşturucu veya Uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama", Afyonkarahisar Taşra İlamat Masasınca "Çocuğa Karşı Cinsel Taciz" suçlarından toplamda 8 yıl 7 gün hapis cezası olduğu tespit edildi.

Şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir adet maksat dışı kesici alet ve daralı ağırlığı 3.30 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Uyuşturucu madde ticareti ve çocuk istismarı gibi suçların toplumda huzur ve güven ortamını bozduğuna dikkat çeken İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.