Afyonkarahisar'da canlı müzik ve benzeri etkinlikler yasaklandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, Pençe-Kilit harekâtında şehit düşen Mehmetçiklerimizin ailelerinin acılarını paylaşarak, 2 Ocak 2024 tarihine kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin düzenlenmemesi kararı aldığını duyurdu. Karara uymayanlar hakkında cezai yaptırımların uygulanacağını belirten belediye, Allah'tan şehitlere rahmet dilerken, birlik ve beraberliğin devamını temenni etti.

Afyonkarahisar Belediyesi Duyurusu

Vatan ve bayrak uğruna şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin aileleri ve yakınlarının acılarına millet olarak derin bir saygı ve başsağlığıyla eğiliyoruz. Pençe-Kilit harekâtında şehit düşen Mehmetçiklerimizi asla unutmadık, unutmayacağız.

Belediye olarak, 2 Ocak 2024 Salı gününe kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin, şehitlerimizin anısına duyulan saygı çerçevesinde yetki sahamız içerisinde yapılmaması konusunda bir karar almış bulunmaktayız. Bu karara uymayanlar hakkında, gerekli cezai yaptırımlar tereddütsüz bir şekilde uygulanacaktır.

Allah, şehitlerimize rahmet eylesin; milletimize bir daha böylesi acılar yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimizi korumak adına kardeşliğimiz daim olsun. Allah, bu millete birlik ve beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin.