Afyonkarahisar'da Büyük Operasyon: Suç Örgütüne Karşı Kararlı Mücadele!

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez ilçesinde faaliyet gösteren D.U. liderliğindeki suç örgütünün uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Bu kritik bilgiler doğrultusunda, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında 4 Ekim 2023 tarihinden itibaren takipli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) faaliyetine başlandı.

Yapılan operasyon kapsamında, 14 Aralık 2023 tarihinde Afyonkarahisar Merkez ilçe ve Sandıklı ilçesinde (6) şüpheli şahsa yönelik (4) adreste arama ve yakalama faaliyeti gerçekleştirildi. Operasyonun sonucunda; B.S., S.A., V.H. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. D.U. isimli şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam etmektedir. Dosya kapsamında 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen ara yakalama ile M.G. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, M.K. isimli şahıs ise tutuklandı.

Yapılan operasyon ve ara yakalama sonucunda; (62) gram Metamfetamin, (10) gram Kubar esrar, (8) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (7) adet cep telefonu ele geçirildi.