Afyonkarahisar'da Belediye Sosyal Tesisleri büyük ilgi görüyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın teklifi ve Belediye Meclisi üyelerinin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, Belediyeye ait sosyal tesislerdeki içeceklerde uygulamaya giren indirimli tarifeler vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor.

Hangi Ürünlerde İndirim Var?

Karayolları Parkı: Çay 5 TL, Kahve 15 TL, Nescafe 15 TL

Engelsiz Kafe: Çay 5 TL, Kahve 15 TL, Nescafe 15 TL

Veysel Eroğlu Parkı: Çay 5 TL, Kahve 15 TL, Nescafe 15 TL

Zafer 03: Çay 5 TL, Kahve 15 TL, Nescafe 15 TL

İndirimli Fiyatların Etkisi:

Yüzde 35 ila yüzde 45 arasında değişen indirimler, vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor ve tesisleri daha fazla kullanmalarını teşvik ediyor.

Hatırlatma:

Hatırlanacağı üzere, Belediye Meclisi'nin 2 Mayıs toplantısında Belediye Başkanı'nın teklifi ile 8 TL olan çay 5 TL'ye, 28 TL olan kahve 15 TL'ye, yine 25 TL olan neskafe ise 15 TL'ye düşürülmüştü.

Tesislerdeki hizmetleri daha erişilebilir hale getirmek adına self-servis sisteme geçilmişti.

Belediyenin işlettiği tesislerdeki fiyatlarla ilgili sorunlara dikkat çeken Başkanımız Köksal; sosyal tesislerimize ait bir maliyet hesabı yaptıklarını ve hesaba göre de indirimli fiyatları kamuoyu ile paylaşarak daha çok vatandaşımızın tesislerden faydalanmalarını amaçladıklarını belirtmişti.

Şehit Ailelerine, Gazilere ve Engellilere Yönelik İndirimler:

Belediye Meclisimizin aynı toplantısında şehit ailelerimize, gazilerimize ve engellilerimize yönelik su tarifeleri için uygulanan yüzde 50'lik indirim oranı yüzde 85'e çıkarılmıştı.

Şehir dışına yapılan cenaze nakilleri için daha önce cenaze sahiplerinden alınan kilometre başı 6 lira kaldırılarak, cenaze nakilleri ücretsiz olacağı duyurulmuştu.

Sosyal Medyada Dolaşan Yanlış Bilgiler:

Belediyeye ait sosyal tesislerdeki çay fiyatlarının "zamlandığına" yönelik bazı sosyal medya hesaplarında dolaşan asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, "Çay fiyatlarımız kamuoyuna açıkladığı şekliyle (5 TL'den) satışa sunulmaya devam etmektedir" diye konuştu.

Vatandaşların Tepkisi:

Yaklaşık 20 gündür uygulamada bulunan indirimli tarifeler vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanırken, hemşehrilerimiz Başkanımız Burcu Köksal ve Meclis Üyelerimize aldıkları bu karardan dolayı teşekkür etti.