Afyonkarahisar'da Bayram Coşkusu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Valilik öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma töreni coşkuyla gerçekleşti. Siyasiler, vatandaşlar, bir araya gelerek bayramlaştı ve birlik mesajı verdi.

Afyonkarahisar Valiliği ve il protokolünün öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma töreni, coşkulu ve duygusal anlara sahne oldu. Kurban Bayramı'nın sevincini paylaşmak için bir araya gelen vatandaşlar, protokol üyeleriyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Tören Alanı Dolup Taştı:

Törene il protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tören alanı, bayram coşkusuyla dolup taştı.

Bayramlaşma ve Birlik Mesajı:

Vatandaşlar ve protokol üyeleri, bir araya gelerek bayramlaştı ve Kurban Bayramı'nın sevincini paylaştı. Konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yapılırken, bayramın barış ve huzur getirmesi temennisi edildi.

Yetkililerden Kutlama Mesajı:

Etkinlikte konuşan yetkililer, Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlayarak, bayramın önemine değindiler. Birlik ve beraberliğin vurgulandığı konuşmalarda, barış ve huzurlu bir bayram geçirmesi dileğinde bulunuldu.