Afyonkarahisar Cenaze İlanları: 18.10.2023'te iki kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 18 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan cenaze ilanları

İlk vefat haberimiz Afyonkarahisar İli, Merkez, Tacıahmet Mahallesinden, merhum Yağcı Fehmi Şensoy'un oğlu, Telefoncu Fehmi ve Fuat Şensoy'un babası, İsmail Erbaş'ın kayınpederi olan İbrahim Şensoy'dan geldi. Askeri fabrikadan emekli ve modelcilikle uğraşan 78 yaşındaki İbrahim Şensoy maalesef aramızdan ayrıldı.

Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. Defin işlemleri Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta: 19 Parsel: 9'da gerçekleştirilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Bir diğer vefat haberimiz ise Merkez, Marulcu Mahallesinden, merhum Askeri fabrikadan emekli İzzet Arslan'ın eşi, Dilek Ödemiş, Rabia Eydemir, Arzu Özkır'ın annesi, Mustafa Ödemiş, Mustafa Eydemir, Hasan Hüseyin Özkır'ın kayınvalidesi olan Emsel Arslan'ın vefatıyla geldi. 73 yaşındaki Emsel Arslan, aynı zamanda Halil İbrahim Ödemiş, Yunus Ödemiş, Yusuf Ödemiş, Yasin Can Özkır'ın sevgili anneannesidir. 

Emsel Arslan'ın cenaze namazı da öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacak ve son yolculuğuna Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:24 Parsel:109'da uğurlanacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.