Afyonkarahisar Belediyesi, Çay ve Kahve Fiyatlarında Büyük İndirim Yaptı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye sosyal tesislerinde çay ve kahve fiyatlarında yapılan indirimleri duyurdu.

Meclis konuşmasında açıklamalarda bulunan Köksal, belediyenin işlettiği tesislerde fiyatlarla ilgili yapılan düzenlemeleri vatandaşların lehine olduğunu belirtti.

Başkan Köksal, çay fiyatının 8 TL iken 5 TL'ye, kahve fiyatının 28 TL iken 15 TL'ye, Nescafe fiyatının ise 25 TL iken 15 TL'ye indirildiğini ifade etti. Ayrıca, tesislerdeki hizmetleri daha erişilebilir hale getirmek adına self-servis sisteme geçileceğini ve eleman fazlalığının azaltılacağını da ekledi.

Emeklilere Özel İndirim!

Başkan Köksal, YÜNTAŞ'ın işlettiği tesislerde de indirimlerin devam edeceğini ve emekliler için özel olarak Çınarlar Lokali'nde çayın 1 TL'den satılacağını belirtti. Ayrıca, Halk Ekmek bünyesindeki ekmeğin 5 TL'den satışının devam edeceği ve mobil satış noktalarının oluşturulacağını da vurguladı.

Başkan Köksal, şehir dışına gidecek cenaze araç hizmetinin ücretsiz hale getirilmesinin de önemli bir adım olduğunu sözlerine ekledi. Bu yapılan düzenlemelerin vatandaşların yaşamını kolaylaştıracağına inandığını ifade etti.