Afyonkarahisar Belediye personeli Bekir Tok hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Amirliği'nde görev yapan Bekir Tok vefat etti.

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Amirliği personeli Bekir Tok hayatını kaybetti. Aslen Kayıhan Kasabası'ndan olan Tok'un genç yaşta vefatı mesai arkadaşlarını ve sevenlerini derinden üzdü. 29 Kasım 2023 tarihinde, 44 yaşında hayatını kaybeden Bekir Tok için bugün öğle namazını müteakip Kayıhan Kasabası Türbe Mahallesi'nde cenaze namazı kılımacaktır. 

Bekir Tok'un Hayatı ve Görevi

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yapmış olan Bekir Tok, Fatih Mahallesi'nden Hasan Tok ve Naile Tok'un oğludur. Afyonkarahisar Belediyesi'nde İtfaiye personeli olarak çalışan Bekir Tok, meslektaşları ve çevresindekiler tarafından sevgi ve saygıyla sevilen bir isimdi. 28 Kasım 2023 tarihinde 44 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Tok'un vefatı, sevenlerini üzdü.

Cenaze Detayları

Bekir Tok'un cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Kayıhan Kasabası Mezarlığı'nda defnedilecektir. Cenaze namazı ise Kayıhan Kasabası Türbe Camii'nde kılınacaktır. 

Başsağlığı Mesajları

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Bekir Tok'un vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Zeybek, "Afyonkarahisar Belediyesi ailesi olarak, değerli itfaiye personelimiz Bekir Tok'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim," ifadelerini kullandı.

Bizlerde Afyon Kent Haber olarak merhum Bekir Tok'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Mekânı cennet olsun