Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlere yönelik gerçekleştirdiği desteklerine bir yenisini ekleyerek Halk Eğitim Merkezi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere kaynak kitap seti dağıttı.

Başkan Zeybek'ten Sosyal Sorumluluk Projesi

Afyonkarahisar Belediyesi, sadece temel belediyecilik hizmetleri ile değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerin eğitimine yönelik sunduğu desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak, Üniversiteye Giriş Sınavları'na hazırlanan öğrencilere kaynak kitap seti dağıtımı ile bu desteklerine bir yenisini ekledi.

Eğitime Verilen Önem

Başkan Zeybek'in liderliğindeki Afyonkarahisar Belediyesi, eğitimin önemine vurgu yaparak gençlere yönelik destekleri sürdürüyor. Özellikle maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrencilere katkıda bulunma amacı güden belediye, bu kez Halk Eğitim Merkezi'nde YKS'ye hazırlanan gençlere kitap desteği sağladı.

Başkan Zeybek'ten Öğrencilere Bizzat Destek

Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası'na bizzat giderek öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kendisi tarafından talimat verilen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan kaynak kitap setlerini öğrencilere dağıttı. Başkan Zeybek, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek sınavlarda başarılar diledi.

Programa, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ve Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı da eşlik etti.

Öğrencilerin Talepleri Karşılık Buldu

Başkan Zeybek, göreve geldikleri günden itibaren öğrencilere, gençlere ve eğitime büyük destek verdiklerini belirtti. Kurs gören öğrencilerin taleplerini geri çevirmeyerek onlara kaynak kitap desteği sağladıklarını ifade eden Zeybek, eğitim ve öğretime maddi imkanlar nedeniyle devam edemeyen öğrencilere katkıda bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Teşekkürler ve Hatıra Fotoğrafı

Programda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ve öğrenciler de Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e gösterdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kitap seti dağıtım programı, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in gençlere yönelik gösterdiği bu destek, eğitim ve öğretim alanında maddi imkansızlıklarla mücadele eden öğrencilere umut olmaya devam ediyor. Belediyenin sosyal sorumluluk projeleri, gençlerin geleceğe daha umut dolu bir şekilde bakmalarına katkı sağlıyor