Afyon'un Soğuk Kışlarında Vatandaşın Mağduriyeti: AFJET'ten Hizmet Alınamıyor!

TAKİP ET

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, AFJET'in Isınma Sorunlarına Sert Tepki Gösterdi

Afyonkarahisar - Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, her kış döneminde AFJET’in ısınma hizmetlerindeki aksaklıkların vatandaşları ciddi şekilde mağdur ettiğini belirterek, "Yılın en soğuk günlerinde hizmet verilemeyip evinde çocuğu, yaşlısı, hastası ve engellisi olan insanlar mağdur ediliyorsa, o koltukları derhal terkedin!" çağrısında bulundu.

Vatandaş "Elektrikli Isıtıcı"ya Mahkum Edildi!

Karataş, yaptığı açıklamada, Afyon'un jeotermal enerjisiyle öne çıkan bir şehir olmasına rağmen, özellikle soğuk günlerde vatandaşın yaşadığı mağduriyetin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Evlerinde bebek, yaşlı, hasta ve engelli bireyleri bulunan hemşehrilerin donarak zor anlar yaşadığını belirten Karataş, "Elektrikli ısıtıcıya mahkum edilerek kendi paralarıyla rezil duruma düşürülüyorlar." dedi.

AFJET’in Temel Sorunu: İlgisizlik, İletişimsizlik, İhmalkarlık

"Termalin başkenti" olarak tanımlanan Afyonkarahisar'da AFJET'in hizmet kalitesinin düşük olmasını eleştiren Karataş, yaşanan sıkıntıların temel sebebinin yetkililerin ilgisizlik, iletişimsizlik ve ihmalkarlık olduğunu savundu. Her yıl tekrarlanan sorunlara çözüm üretilemediğini belirten Karataş, "AFJET pompalarıyla ilgili yaşanan sıkıntıların artık çözüldüğü ve bir sorun yaşanmayacağı ifade edilmesine rağmen, temel sorun yetkililerin vatandaşın çektiği çileye karşı ilgisizliği, ihmalkarlığı ve iletişimsizliğidir!" diye konuştu.

Hizmette Başarısız, Zamda Başarılılar!

Karataş, AFJET yönetiminin zam konusunda hızlı olduğunu ancak hizmette aynı hassasiyeti gösteremediğini dile getirerek, "Sorunlara çözüm üretmek yerine her kış geldiğinde zam yapmanın derdine düşüyorlar. Oturdukları koltuklarda 1 yıl boyunca ne yapıyorlar, merak ediyorum!" dedi.