Afyon Ülkü Ocakları Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ı dualarla andı!

TAKİP ET

Ülkü Ocakları, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ı lokma ikramı ve dualarla andı. Afyonkarahisar'da düzenlenen anma etkinliğine kalabalık bir öğrenci grubu katıldı.

Afyonkarahisar: 2017 yılında bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ı unutmayan Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı, Erenler Mahallesi'nde lokma ikramında bulundu. Duygusal atmosferde gerçekleşen anma etkinliğine Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya, Yönetim Kurulu ve kalabalık bir öğrenci grubu katıldı.

Şehit Öğretmeni Saygıyla Anıyoruz

Batman'ın Kozluk ilçesindeki bir liseye 2016 yılında müzik öğretmeni olarak atanan Şenay Aybüke Yalçın, 2017 yılında bölücü terör örgütünün Kozluk belediye başkanına yönelik hain saldırısı sırasında şehit olmuştu. Vatan sevgisi ve fedakarlığıyla hafızalara kazınan Yalçın'ı anmak ve anısını yaşatmak için Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen lokma ikramı etkinliği duygusal anlara sahne oldu.

Etkinlikte Lokma İkramı ve Dualar

Erenler Mahallesi'nde gerçekleştirilen anma etkinliğinde şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafları ve Türk bayrakları ile süslenen bir stand kuruldu. Hazırlanan lokmalar katılımcılara ikram edilirken, tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Duygusal atmosferde şehidin anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Ülkü Ocakları Başkanından Mesaj: "Şehitlerimizi Asla Unutmayacağız"

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya, yaptığı açıklamada şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın vatan sevgisi ve fedakarlığının unutulmaz olduğunu vurguladı. Çetinkaya, "Şehitlerimiz bizim için kutsaldır. Onları asla unutmayacağız ve her zaman anılarını yaşatacağız. Bu hain saldırıların arkasındaki terör örgütlerine lanet olsun. Bu topraklar üzerinde hainlere asla yer yok." dedi.

Kalabalık Öğrenci Katılımı

Etkinliğe Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Katılımcılar, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğraflarını ellerinde tutarak ve Türk bayrakları sallayarak şehide olan saygılarını dile getirdiler.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kimdi?

2016 yılında Batman'ın Kozluk ilçesindeki bir liseye müzik öğretmeni olarak atanan Şenay Aybüke Yalçın, 2017 yılında bölücü terör örgütünün Kozluk belediye başkanına yönelik hain saldırısı sırasında şehit oldu. Vatan sevgisi ve fedakarlığıyla hafızalara kazınan Yalçın, geride bıraktığı eşi ve oğlu ile sevenlerini yasa boğdu.