Afyon Otogarı: Adres ve Telefon Bilgileri

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın ulaşım merkezi olan Afyon Otogarı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden geçen otobüsleri ağırlıyor. Termal kaynakları ve mermer üretimiyle ünlü Afyon, ziyaretçi akınına uğradığı için otogar şehrin ulaşım ihtiyacını karşılıyor.

Afyon Otogarı, Türkiye'nin İç Anadolu ve Batı Anadolu bölgelerinden gelen ve geçen otobüslerin buluştuğu önemli bir ulaşım merkezi konumunda. Şehir, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor ve yıl içinde hem ülke içinden hem de dışından birçok ziyaretçiyi ağırlıyor. Bu nedenle, Afyonkarahisar Otogarı, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilmiş ve tamamlanmış durumda.

Afyonkarahisar Otogarı, şehre gelen ve şehirden ayrılan yolcuların kolaylıkla ulaşım sağlayabilmesi adına çevre yolu yakınında stratejik bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma kullanarak otogara ulaşım oldukça kolay, bu da giriş ve çıkış yapan yolcular için büyük bir avantaj sağlıyor.

Otogarın içinde otobüs bekleme noktaları, büfeler, tuvaletler, kafeler ve hediyelik eşya dükkanları bulunuyor. Ayrıca, Afyonkarahisar üzerinden sefer düzenleyen otobüs firmalarının yazıhaneleri de burada hizmet veriyor. Şehrin kültürünü yansıtan hediyelik eşyaları satın alabileceğiniz dükkanlar, seyahatinizi beklerken keyifli zaman geçirmenize olanak tanıyor.

Afyon Otogarı, birçok otobüs firmasına ev sahipliği yapmakta. Metro Turizm, Seç Turizm, Güney Akdeniz Seyahat ve diğer birçok firma, Afyonkarahisar Otogarı'ndan sefer düzenlemektedir.

2008 yılında kurulan yeni Afyonkarahisar Otogarı, şehir merkezine yaklaşık 3 km uzaklıkta yer alıyor. AFTAŞ servisleri sayesinde otogara rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Afyon belediyesi, otobüs seferlerini gece yarısından sonra da devam ettirerek şehir içindeki ilçelere hizmet sunmaktadır.

Afyon Otogar İletişim Bilgileri:
Telefon: (272) 229 90 10
Adres: Yeni Otogar Tesisleri, Ertuğrul Gazi Mah. Kümeevler No:3, Afyonkarahisar