Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Yeni Yıl Coşkusu: Rektör Karakaş'tan Umut Dolu Mesaj!

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde yeni yıl coşkusu, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın sıcak ve umut dolu mesajı ile başla...

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde yeni yıl coşkusu, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın sıcak ve umut dolu mesajı ile başladı. Rektör Karakaş, öğrencilere, akademisyenlere ve üniversite çalışanlarına yönelik yılbaşı mesajında birlik, beraberlik ve başarı temennilerini ifade etti.

Hedef Dolu Gelecek: Mesajında yeni yılın, tüm dünyaya ve ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisde bulunan Prof. Dr. Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin geleceğe dair yeni hedeflerle dolu olduğunu vurguladı. Akademik ve bilimsel başarıların artarak sürdürüleceği yeni bir yıl için tüm ekip ruhuyla çalışacaklarını belirten Karakaş, eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak için yenilikçi projelere imza atacaklarının altını çizdi.

Değerlere Bağlılık: Üniversitenin değerlerine ve geleneklerine bağlı kalarak, yerel ve ulusal kalkınmaya katkı sağlayacak çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyen rektör, tüm eğitim camiasının yeni yılını kutladı ve başarılı bir yıl geçirilmesi için iyi dileklerini iletti. Prof. Dr. Mehmet Karakaş, tüm Afyon Kocatepe Üniversitesi ailesini yeni yılın ilk günlerinden itibaren büyük bir azim ve kararlılıkla 2023 hedeflerine odaklanmaya çağırdı.