Afyon Kocatepe kitap evine anlamlı ödül

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaklaşık onbin öğretmene ünlü yazar Tolstoy'un  "İnsan Ne İle Yaşar" adlı eserinin dağıtımını gerçekleştiren Kocatepe Kitap evine plaket takdim etti

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilimizde bulunan yaklaşık 10000 (on bin) öğretmenimize ünlü yazar Tolstoy'un  "İnsan Ne İle Yaşar" adlı eserinin dağıtımını gerçekleştiren Kocatepe Kitabevi sahipleri Hasan Tahsin KÜLCÜOĞLU ve eşi Yazgı KÜLCÜOĞLU ile birlikte Şube Müdürümüz Hayati DUMAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN 'ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN; "İlimiz eğitim-öğretimine katkıda bulunduğunuz, her zaman öğretmenlerimizin yanında olduğunuz için Kocatepe Kitabevi'ne teşekkür ederim." dedi.

Kocatepe kitapevi sahibi Tahsin Külçüoğlu öğretmenler gününde tüm öğretmenlere anlamlı ve manidar bir hediye göndererek, şunları söyledi. KÜLCÜOĞLU ‘ öğretmenlerimizi senede bir gün değil 365 gün hatırlamalıyız, az bile yaptık bu bizim sosyal sorumluluğumuzdur.’ dedi.

Ziyaret İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN 'ın, Kocatepe Kitabevi sahipleri Hasan Tahsin KÜLCÜOĞLU ve eşi Yazgı KÜLCÜOĞLU 'na plaket vermesi ile son buldu.



kocatepe kitap evi afyon