Afyon Gazlıgöl Kaplıcalarına tedavi için gelen aile trafik kazası geçirdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde bulunan Gazlıgöl Kaplıcaları'na tedavi için gelen bir aile, dün sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Seyitgazi yolunda geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralandı.

Kazanın meydana geldiği Kayıhan Kasabası mevkiinde, 26 ACG 880 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarındaki taşlara çarptı, ardından şarampole yuvarlandı.

Olayı gören vatandaşlar hemen kaza yerine giderek, araç içinde bulunan anne, baba ve bir engelli çocuğu kurtardılar. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Afyon Devlet Hastanesine taşındı. Jandarma ekipleri de olay yerine gelerek gerekli incelemeleri yaptı.

Kazanın meydana geldiği bölgeye kurtarıcı ekipler de sevk edildi ve araç çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, aile Eskişehir'den Gazlıgöl Kaplıcaları'na engelli çocuklarını tedaviye getirmişlerdi. Tedavinin ardından Eskişehir'e dönmek üzere yola çıktıkları sırada kaza meydana geldi.

Kazanın Detayları ve Kurtarma Operasyonu

Kaza, dün sabah 11:00 sıralarında Afyonkarahisar-Seyitgazi yolunda meydana geldi. İçerisinde anne, baba ve bir engelli çocuğun bulunduğu otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek taşlara çarptı ve ardından şarampole yuvarlandı. Kazayı gören çevre sakinleri hemen olay yerine koşarak, araç içinde sıkışan aileyi kurtardı.

Yaralılar, Afyon Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumları ciddiyetini korurken, tedavi süreci devam ediyor.

Jandarma ekipleri, olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alırken, kurtarıcı ekipler de hızla harekete geçti. Kurtarıcı aracı, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırarak trafiği normale döndürdü.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Afyon Devlet Hastanesine taşındı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini burada gerçekleştirdikten sonra yaralıları hastanenin acil servisine yönlendirdi. Yaralıların sağlık durumları ciddiyetini korurken, doktorlar tarafından gerekli tedavi ve müdahaleler yapılmakta.

Aile yakınları, hastaneye gelerek sevdiklerinin sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız... 

Haber: Afyon Kent Haber'in Özel haberi