Afyon'da yaya geçidinden geçmeye çalışan çocuğa araba çarptı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın merkezinde, Hamidiye Mahallesi 27 Ağustos İlkokulu önünde dikkat çeken bir trafik kazası meydana geldi.

Olay, 03 VD 697 plakalı otomobilin henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle yaya geçidinden geçen 9 yaşındaki V.A.'ya çarpmasıyla gerçekleşti.

Çocuğun sağlığına zarar veren kaza, çevredeki insanlar tarafından hemen yetkililere haber verildi. Olay yerine gelen ambulans, yaralı çocuğu acil bir şekilde hastaneye sevk etti. İlk müdahalelerin ardından çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattı. Kaza anının güvenlik kameraları tarafından kaydedilip kaydedilmediği ve sürücünün durumuyla ilgili bilgileri belirlemek için adli süreç başlatıldı. Olayla ilgili olarak otomobil sürücüsünün ifadesine başvurulacak.

Polis İncelemeleri Başladı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kaza anının ardından bölgeye intikal ederek gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Kaza yerindeki delil ve izleri inceleyen polis, sürücünün olaya karışma nedenini belirlemek adına geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Halktan Gelen İlk Yardım

Olayın meydana geldiği bölgedeki vatandaşlar, hemen olay yerine ulaşarak yaralı çocuğa ilk yardımda bulundu. Bu hızlı müdahale, çocuğun sağlık durumunun stabil olmasına katkı sağladı.

Çocuğun Durumu İyi

Hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki V.A.'nın sağlık durumu, yapılan ilk müdahalelerin olumlu sonuç vermesiyle iyi olduğu açıklandı. Çocuğun tedavisi, uzman doktorlar tarafından titizlikle sürdürülüyor