Afyon'da Görev Yapan Eski Kaymakam Mesut Coşkun Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamlığına görevlendirilen Mesut Coşkun, evinde ölü olarak bulundu. Olay, Ekinözü ilçesinde meydana geldi.

Edinilen ilk bilgilere göre, 31 yaşındaki Kaymakam Mesut Coşkun'un şoförü, sabah saatlerinde makama gitmek üzere konutuna gittiğinde Coşkun'a ulaşamadı. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiren şoför, yetkililere bilgi verdi.

Polis ve sağlık ekipleri, konuta giriş yaptığında, Kaymakam Mesut Coşkun'un başından silahla vurulmuş bir şekilde hayatını kaybettiğini belirledi.

İnceleme Başlatıldı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Coşkun'un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın detaylarını ve kaymakamın ölüm nedenini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Bekar ve Kırıkkaleliydi

Olayın ardından ortaya çıkan bilgilere göre, Kaymakam Mesut Coşkun'un bekar olduğu ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. 

Kaymakam Mesut Coşkun'un vefatı, Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde beraber çalıştıkları mesai arkadaşları ve Ekinözü İlçesi Kayamaklığında büyük bir üzüntü yarattı.

Yapılacak soruşturma sontası Kayamakam'ın ölüm sebebi ortaya çıkacak.