Afyon'da Çocuk İstismarı Suçlusu Yakalandı: 9 Yıl 8 Ay Cezası Var!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 12 yaşındaki bir çocuğu cinsel istismar ettiği ve 5607 sayılı Kanuna muhalefet ettiği gerekçesiyle 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan H.D. isimli şahıs, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Afyonkarahisar'da, 12 yaşındaki çocuğu cinsel istismar ettiği ve 5607 sayılı Kanuna muhalefet ettiği gerekçesiyle 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan H.D. isimli şahıs, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs, cezaevine teslim edildi.

Peki H.D. Nasıl Yakalandı?

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçluyla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda H.D.'nin izini sürdü. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda H.D.'nin saklandığı yer tespit edildi ve operasyon düzenlendi. Operasyonda H.D. yakalanarak gözaltına alındı.

H.D. Hakkında Ne Biliniyor?

H.D.'nin hakkında 12 yaşındaki bir çocuğu cinsel istismar ettiği ve 5607 sayılı Kanuna muhalefet ettiği gerekçesiyle 9 yıl 8 ay hapis cezası verildiği öğrenildi. H.D.'nin daha önce de suç kayıtlarının olduğu belirtildi.