Afyon'da Baba Oğul Uyuşturucu Operasyonunda Çökertildi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla, baba oğul uyuşturucu ticareti yapan iki şahıs yakalandı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla, baba oğul uyuşturucu ticareti yapan iki şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 106 adet sentetik ecza hap ve 52 adet extacy (cinsel uyarıcı hap) ele geçirildi.

Operasyon Nasıl Gerçekleşti?

Jandarma ekipleri, S.G. (E-1976) ve oğlu E.G. (E-2006) isimli şahısların evlerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurduğu ve uyuşturucu kullanıcısı şahıslara satacağı yönünde bilgi aldı. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüpheli şahısların ikametinde eğitimli uyuşturucu madde arama köpek unsurunun da katılımı ile yapılan arama sonucunda;

(106) adet sentetik ecza hap

(52) adet extacy (cinsel uyarıcı hap) ele geçirildi.

Kimlik Kontrolünde Aranan Şahıs Yakalandı

Arama esnasında evde bulunan şahısların kimlik kontrolü yapıldığında üzerinde kimlik bulunmayan ve kendisini F.İ. olarak tanıtan şahsın yapılan araştırma sonucu S.G. isimli şahsın eşi E.G. (K- 1977) olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan kimlik kontrolünde; Hırsızlık ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçlarından toplamda 8 ayrı suçtan (26 Yıl 4 Ay 25 gün) kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

#Afyonkarahisar #uyuşturucuoperasyonu #babaogul #tutuklama #elegecirme #ekstasihap #sentetikeczahhap #jandarma