Afyon'da 1000 Metrelik Dev Bayrakla Gençlik Coşkusu!

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Afyonkarahisar'da dev bir Türk bayrağıyla yaşandı. 1000 metre uzunluğundaki bayrak eşliğinde düzenlenen "Gençlik Yürüyüşü"ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen yürüyüşte, Eski Müze önünde toplanan kalabalık ellerinde meşalelerle Kurtuluş Caddesi'nden Zafer Meydanı'na kadar yürüdü. Bu anlamlı yürüyüşe Afyonkarahisar Valisi Yardımcıları İkmal ve Garnizon Komutanı, İl Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kurum müdürleri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mehter takımının eşlik ettiği yürüyüşte, katılımcılar coşkuyla marşlar söyledi. 1000 metrelik dev Türk bayrağı ise bu coşkulu yürüyüşe adeta renk kattı. Bu renkli anlar Afyon Kent Haber editörü tarafından görüntülendi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en güzel şekilde kutladık. Bu anlamlı günde, 1000 metrelik dev bayrağımızla Afyonkarahisar'ın sokaklarında coşkuyla yürüdük. Gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza bu güzel bayramı kutlarız" dedi.

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs coşkusu bu yıl da oldukça yoğun bir şekilde yaşandı. Vatandaşlar, dev Türk bayrağıyla yapılan yürüyüşe büyük ilgi göstererek milli birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

YÜRÜYÜŞ VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.. 

afyon 19 mayıs konser afyon 19 mayıs afyon 19 mayıs yürüyüşü afyon 19 mayıs etkinlikleri