Afyon Cenaze İlanları: Çakal ve Dinç Ailelerinin Acı Günü!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da iki vatandaşımız bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşamış olan Abdullah Çakal ve Çakır Mahallesi'nden olan Samiye Dinç için cenaze namazı kılınacak. Her iki cenazenin detayları ve defin yerleri haberimizde.

Abdullah Çakal

87 yaşında vefat eden Abdullah Çakal için Bayraktepe Mezarlığı, Pafta: 16 Parsel:54'de düzenlenecek olan cenaze töreni ile toprağa verilecek. Merhum, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden olup, merhume Ayşe Çakal'ın eşi, İsmail Çakal, Zele Gül, Fadime Çakal, Münise Biber, Musa Çakal, Hüseyin Çakal, Ceylan Çakal'ın babasıydı.

Cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak. Merhum Abdullah Çakal'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Samiye Dinç

95 yaşındaki yaşam serüvenine veda eden Samiye Dinç, Çakır Mahallesi Mezarlığı'nda ebediyete uğurlanacak. Merhum, Çakır Mahallesi sakinlerinden olup, merhum Mustafa Dinç'in eşi, Celal, Ömer, Abdurrahman Dinç, merhum Zakire Karakaya, İsmihan Gençoğlu, Belkıs Yağcı'nın annesiydi.

Samiye Dinç için cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak. Merhumeye Allah'tan rahmet diliyor, ailesine sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz.