Afyon Cenaze İlanları: 30 Kasım 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 30 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan cenaze ilanları

1. Fehmi UÇKUN (83 yaşında)

Afyon'un Nazmi Saatçi Mahallesi'nde yaşayan ve hayatının 83 yılını yaşamış olan Fehmi Uçkun, merhum Süleyman ve Seniye Uçkun'un oğluydu. Aynı zamanda merhum Remzi, Metin, Rahmi Uçkun ile Emine Kayalar'ın da kardeşiydi. Süleyman, Zafer, Birol, Mehmet Uçkun ve Yasemin Bilgili'nin babası olarak hayatını sürdüren Fehmi Uçkun, aynı zamanda Murat Bilgili'nin kayınpederiydi. Kendisi, eski Fatih İlkokulu Müdürü olarak uzun yıllar öğrencilerine rehberlik etti.

Fehmi Uçkun'un vefatı, Nazmi Saatçi Mahallesi'nde derin bir üzüntü yarattı. Cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhum Fehmi Uçkun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.

2. Rasih Cemaleddin KAPTANLAR (83 yaşında)

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşamış ve 83 yaşında aramızdan ayrılan Rasih Cemaleddin Kaptanlar, Afyonkarahisar Belediyesi'nden emekli merhum Mehmet Kaptanlar'ın oğlu idi. Aynı zamanda DDY'dan emekli merhum Abdullah İpek'in damadı, Firdevs Kaptanlar'ın eşi, Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Rasim Kaptanlar ve Yapıray Beton Travers fabrikası personeli Mehmet Kaptanlar'ın babasıydı.

Rasih Cemaleddin Kaptanlar'ın cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhum Rasih Cemaleddin Kaptanlar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.