AFSÜ Rektörü Dr. Nurullah Okumuş, İsmail Kahraman'ı ağırladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili İsmail Kahraman, eski TBMM Başkanı olarak Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş'u ziyaret etti.

Bu ziyarette Milletvekili Ali Özkaya, Eski Dönem Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yaşar Karayel ve Birlik Vakfı Genel Başkanı Av. Mehmet Alacacı da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Okumuş ve Genel Sekreterimiz Ziya Kutay Erşen, Kahraman ve beraberindekileri Rektörlük binası önünde karşıladı. Ardından, Kahraman ve beraberindekiler Prof. Dr. Okumuş'un makamına geçti.

Prof. Dr. Okumuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahraman'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. AFSÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında Kahraman'a bilgi verdi. Kahraman da AFSÜ'de bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, nazik karşılaması ve misafirperverliği dolayısıyla Prof. Dr. Okumuş'a teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili İsmail Kahraman ve beraberindeki heyeti ağırladı. Kahraman'a AFSÜ ziyaretinde, Milletvekili Ali Özkaya, Eski Dönem Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yaşar Karayel ve Birlik Vakfı Genel Başkanı Av. Mehmet Alacacı da eşlik etti. Ziyarette, AFSÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.