AFSÜ Öğrencileri, Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanında Kulüp ve Toplulukları Tanıttı

TAKİP ET

Adıyaman Gölbaşı Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanında düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Kulüp ve Toplulukları...

Adıyaman Gölbaşı Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanında düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Tanıtım Günü'nde AFSÜ öğrencileri bir araya geldi. Etkinlikte AFSÜ Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı, paydaş kamu kurumlarıyla birlikte çalışarak düzenledi. Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Aslan ve Prof. Dr. Ümit Dündar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Oruç da etkinliği ziyaret etti.

Etkinlikte kulüp ve topluluk üyeleri kendilerini tanıttı ve yeni üye kaydı gerçekleştirdi. Rektör Yardımcıları Aslan ve Dündar, stantları gezerek öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Okumuş da etkinlik alanına gelerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oruç ile kulüp ve topluluk stantlarındaki katılımcılarla sohbet etti.

Prof. Dr. Okumuş, öğrencilerin akademik faaliyetlerinin yanı sıra mesleki, toplumsal, sportif ve kültürel aktivitelere katılımını ve sosyal yönden gelişimini önemsediklerini belirtti. AFSÜ'nün öğrencileri için bütün imkanları seferber ettiğini söyledi. Okumuş, etkinlikte emeği geçen personele ve paydaş kurumlara teşekkür etti.

Etkinlikte geçtiğimiz günlerde yapılan Satranç ve Masa Tenisi Turnuvalarında dereceye giren personele de ödüller verildi. Masa Tenisi Turnuvasında Muhammet Talha Bakır, Nuri Candan ve Birkan Susam dereceye girenler arasında yer alırken, Satranç Turnuvasında ise Doç. Dr. Cemal Kasnak, Ramazan Korkmaz ve Nuri Candan ödül aldı. Ödülleri Rektör Prof. Dr. Okumuş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu takdim etti.

Etkinlik boyunca ücretsiz ikramların dağıtıldığı; katılımcıların canlı langırt, tırmanma ve voleybol alanlarındaki sportif faaliyetlere katılarak eğlendiği etkinlik, öğrencilerden tam not aldı.

#AFSÜ #etkinlik #öğrencikulüpleri #topluluklar #üniversite #spor #kültür