AFSÜ'den Özel Gereksinimli Öğrencilere Sıcak Ziyaret!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel gereksinimli öğrencileri ziyaret ederek onları sevindirdi. Müzik dinletisi, dans ve hediyeler eşliğinde geçen etkinlikte, öğrenciler ve AFSÜ'lüler keyifli vakit geçirdi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel gereksinimli öğrencileri ziyaret ederek onları sevindirdi.

Engelsiz AFSÜ Koordinatörlüğü'nden Harika Organizasyon

Engelsiz AFSÜ Koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Öğr. Gör. Cansu Gündoğan tarafından müzik dinletisi icra edildi. Şarkılar söylenip dans edilen etkinlikte, derslikler de ziyaret edilerek kurumda verilen eğitim hakkında yetkililerden bilgi alındı ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrenciler Mutlu, AFSÜ'den Teşekkür

Katılımcılar, özel gereksinimli bireylere nasıl davranılması ve onlarla vakit geçirilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirildiği etkinlikte okul yetkilileri ve öğrenciler nazik ziyaretleri için AFSÜ’lülere teşekkür etti.