AFSÜ'de Farklı Yönleriyle Sağlık İdareciliği Konuşuldu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta, Sağlık İdarecileri Günü özelinde önemli isimler farklı yönleriyle sağlık idareciliği konularını ele aldılar.

AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Gökaslan, Başmüdür Hatip Aydın, Çankırı Karatekin Üniversitesi Arş. Gör. Fatih Durur ve Ankara Medipol Üniversitesi Öğr. Gör. Merve Özzeybek Taş, birbirinden değerli tecrübelerini paylaştı.

Katılımcılar ve Konuşmacılar

AFSÜ Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından Tıp Fakültesi Yeşil Salonda düzenlenen etkinliğe AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Köken, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pakize Özyürek, AFSÜ Genel Sekreteri Z. Kutay Erşen, personel ve öğrenciler katılım gösterdi.

Liderlik ve Sağlık İdareciliği Üzerine Konuşmalar

Etkinlikte, başarılı bir liderin güçlü personel yönetimi, güven oluşturma, iş tatmini artırma, hasta bakım kalitesine katkı sağlama ve kurumsal bağlılık oluşturma konularındaki önemine vurgu yapıldı. Sağlık idarecisi olmanın keyifli ve zor yanları, çeşitli görev alanları, istihdam fırsatları, çalışma koşulları, kriterler, bilgi ve beceriler gibi konular ele alındı.

Soru-Cevap ve Belge Takdimi

Etkinlik, katılımcıların sorularını sorma ve konuşmacılara yönlendirmelerde bulunma imkanı tanıyan bir soru-cevap bölümü ile sona erdi. Katkılarından dolayı konuşmacılara teşekkür edilerek belge takdimi gerçekleştirildi. Bu etkinlik, sağlık idareciliği alanında öğrencilere ve personellere kıymetli bilgiler sunarak interaktif bir öğrenme ortamı sağlamış oldu.