AFSÜ, ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantılarına katıldı.

TAKİP ET

Adıyaman Gölbaşı Ferhat Özmen Sosyal Bilimler Enstitüsü (AFSÜ) yöneticileri, ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantılarına katıldı.

Toplantılar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantılarda, ADIM Üniversiteleri Birliği üyesi olan 18 üniversitenin rektörleri, genel sekreterleri, daire başkanları ve idari birim temsilcileri bir araya geldi. Açılış töreninde MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ve ADIM Üniversiteleri Koordinatörü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin konuşma yaparak toplantıları başlattı.

Toplantılarda, rektörler ve idari gruplar arasında çeşitli oturumlar düzenlendi. Bu oturumlar sırasında, rektörler, genel sekreterler, daire başkanları ve diğer yöneticiler belirlenen gündemler doğrultusunda çeşitli başlıkları tartıştı. Teknik altyapı, araştırma-geliştirme faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi konular üzerinde iş birliği yapmak amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

ADIM Üniversiteleri Toplantıları, genel değerlendirme toplantısı ile sona erdi. AFSÜ, bu toplantılara Genel Sekreter Z. Kutay Erşen, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hidayet Akman, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yücel Güllü, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı V. Hasan Güneş, Döner Sermaye İşletme Müdürü Mahmut Hanoğlu, SUAM Başmüdürü Hatip Aydın ve Genel Sekreter Yardımcısı Lütfullah Karaca ile katıldı.