Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyanet Akademisi Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde

TAKİP ET

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlenen Diyanet Akademisi Başkanlığı 1'inci Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'ne iştirak etti. Bakan Tunç, mezun olan kardeşlerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Özel Merasim

Diyanet Akademisi'nin 1'inci Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel katılımıyla gerçekleşti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu anlamlı etkinlikte mezun olan kardeşlerine hitap ederek, başarılar diledi.

Tebrikler ve İyi Dilekler

Bakan Tunç, konuşmasında, Mezun olan kardeşlerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. ifadelerini kullandı. Diyanet Akademisi'nin yetiştirdiği yeni din görevlilerinin topluma önemli hizmetlerde bulunacağına olan inancını dile getirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Diyanet Akademisi Başkanlığı 1'inci Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde yaptığı tebrik ve iyi dilekler, mezun olan öğrencilere yeni görevlerine güvenle başlamaları için moral verici oldu.