Acıpayam'ın Gözbebeği Doktor Toprağa Verildi: Kazada Kaybetti

TAKİP ET

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uz. Dr. Fatma Huz son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'de Trafik Kazası: Acıpayam'ın Değerli Doktoru Hayatını Kaybetti

Acıpayam'ın sevilen isimlerinden biri olan Uz. Dr. Fatma Huz, trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti. İzmir-Aydın otoyolunda meydana gelen kaza, büyük bir üzüntüyle karşılandı. Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Fatma Huz'un kullandığı araçla, ters şeritte seyir halinde olan bir otomobil çarpıştı. Kazada, Acıpayam'ın değerli doktoru Fatma Huz ile ters yönden gelen aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

42 yaşındaki M.E.D.'nin kullandığı otomobil, Pancar Köprüsü mevkiinde, Fatma Huz'un aracıyla çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaşamını yitirirken, Fatma Huz'un aracında bulunan ve durumu ağır olan İngiltere uyruklu William Micheal T. ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fatma Huz'un ani ölümü, Acıpayam halkını derin bir üzüntüye boğdu. Ailesi, sevenleri ve meslektaşları, sevilen doktoru son yolculuğuna uğurlamak için Acıpayam Çarşı Camii'nde bir araya geldi. Dualar eşliğinde gerçekleşen cenaze töreninin ardından, Fatma Huz'un naaşı Acıpayam Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.