14 Kasım'a Özel ŞOK İndirimleri Açıklandı: Dev Fırsatları Kaçırmayın!

TAKİP ET

ŞOK Aktüel Ürünlerde Son Gün! Kasım Ayı İndirimleri Müşterilerle Buluşuyor: Televizyon'dan Ponponlu Terliklere

ŞOK Aktüel Ürünler, 14 Kasım 2023'e özel indirim fırsatlarını açıkladı. Kasım ayının ortalarına kadar belirtilen indirimler, geçtiğimiz günlerde yayınlanan ŞOK'un katalogunda detaylarıyla yer aldı. Bu aralıkta ŞOK müşterilerini bekleyen ürün ve indirimlerle ilgili tüm ayrıntılar duyuruldu.

Televizyon, smart TV air mouse ve kumanda, HDMI kablo, torbasız elektrikli süpürge, LCD-led TV askı aparatı, baskül, sabahlık, ev babeti, TV battaniyesi, çift kişilik battaniye ve kadın terlik gibi birçok ürün, 14 Kasım tarihine kadar geçerli olacak indirimler dahilinde satışa sunulacak. ŞOK'un sunduğu bu fırsatları kaçırmamak için ayrıntılara dikkat!

Gelelim firmanın 11-14 Kasım tarihleri arasında satışa sunacağı ürünler ve onların indirimli fiyatlarına: Fenoti marka 42" Full HD Android Smart Led Tv, Everest Ev marka HM20 Smart Tv Air Mouse ve Kumanda, HDMI Kablo, Asonic markadan 32"-55" Lcd-Led Tv Askı Aparatı, Sinbo marka 4604 Toz Torbasız Cyclonic Elektrikli Süpürge, Fakir Mia Baskül ve daha pek çok ürün, belirtilen tarihler arasında müşterilere sunulacak.

Not: 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan özel indirimler: Ace marka Çamaşır Sulu Pro Formül Köpük Sprey, Kellog's marka Coco Pops 3x225 gr, Neutrogena marka Hydro Boost Yüz Serumu 30 ml ve Dove marka Onarıcı Bakım Şampuan.

ŞOK, kasım ortası itibariyle birbirinden enticing ürünleri indirimli olarak sunuyor. Bu dev indirimleri kaçırmamak için 14 Kasım 2023'e kadar geçerli olan bu fırsatları takip edin.