Anasayfa
  • Sivil Toplum
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
15:35
Afyonkarahisar’da Su Kesintisi Devam Ediyor: Musluklar Kurudu, Marketlerde Raflar Boşaldı
15:30
Eber Gölü’nde Sazlık Katliamı: 200 Dekar Kül Oldu
15:27
Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde 3 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. ZEYBEK, ATSO'YU ZİYARET ETTİ
Siyaset
17 Ocak 2019 - 00:09

ZEYBEK, ATSO'YU ZİYARET ETTİ

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, beraberindeki heyetle Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Siyaset
17 Ocak 2019 - 00:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ZEYBEK, ATSO’YU ZİYARET ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Katip Üyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Ekrem Demirel ve Ahmet Anlıak hazır bulundu.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Partili yöneticilerin katıldığı ziyarette konuşan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Mehmet Bey’e çıktığı yolda başarılar diliyorum. Nasip olur ve Belediye Başkanlığı’nı kazanırsa, daha önceki Belediye Başkanlarımız ile olduğu gibi kendileriyle de son derece uyum içinde çalışacağımızdan eminim” dedi.

 

“ÖNEMLİ GÖREVLER YAPTI”

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Mehmet Zeybek Bey benim eskiden tanıdığım, hem benim meslektaşım; hem de AK Parti içerisinde uzun yıllar önemli görevler yapmış bir büyüğümüz. AK Parti Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı memnuniyet duyduk. Kendisine başarılar diliyoruz. Daha önce AK Parti’ye yapmış olduğu hizmetleri Belediye Başkanı seçilirse de yapacağından emin olduğumuzu belirtiyoruz” diye konuştu.

SERTESER’DEN “UYUM” VURGUSU

 

Şehirlerin gelişiminde yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki uyumun önemine dikkat çeken Serteser, “Şehrimiz üç dönemdir AK Parti belediyeciliğini yaşamış bir şehirdir. Bilhassa son iki dönemde Sayın Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarımız’a belediyeciliğin gerektirdiği hemen hemen her konuda önemli hizmetler yaptı. Bunun devamlılığı şarttır. Hizmetler bitmiş değildir, yapılacak çok hizmet vardır. Bir şehrin sorunu tam olarak hiçbir zaman bitmez. Mevcut sorunlarımızı da çözmemiz gerekiyor. En önemli sorunlarımızdan bir tanesi şehir merkezindeki trafiktir. Bu konuya da parmak basıyorsunuz. Gelecek dönem sorunların çözülmesini arzu ediyoruz. Bizim konumuz ekonomi. Biz, Afyonkarahisar’ın ekonomisini geliştirmek, sorunları varsa çözmek için bu makamlardayız. Bizim üçüncü dönemimiz. Seçilecek Belediye Başkanımız ile daha önce olduğu gibi dirsek temasında çalışmamız, uyumlu çalışmamız Afyonkarahisar’ın sorunlarını çözmede en büyük etken olacaktır. Son 10 senede yaşadığımız en büyük güzellik, şehrimizde uyumun olmasıdır. Bu da şehrimizi önemli ölçüde geliştirmiştir. Sizin de seçildiğiniz takdirde bu uyumu aynı şekilde devam ettireceğinizden eminiz” ifadelerini kullandı.

 

“İSTİŞARE VE ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ”

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise, misafirperverlikleri dolayısıyla ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. Zeybek, “Ticaret ve Sanayi Odası, bizim yabancısı olduğumuz bir Oda değil. Ben, Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesiyim. Sivil toplum örgütlerinin, ilin gelişmesine, ülkenin gelişmesine, yapılacak yatırımlarda ne derece ağır bir yük yüklendiğinin farkındayım. AK Parti’nin kurucularındanım. En uzun süre İl Başkanlığı yapan kişiyim. İl Başkanlığı yaptığımız süre içinde gerek Ticaret ve Sanayi Odamız ile, gerek Ticaret Borsamız ile, gerekse diğer sivil toplum örgütlerimizle çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Esnafımızın derdi bizim derdimizdir. Sanayicimizin derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz. Belediye’yi istişare ile, ortak akıl ile yönetmeyi düşünüyoruz. Bizim göremediğimiz problemleri, yılın ya da ayın belirli günlerinde bir araya gelerek, istişare ederek çözüm yollarını birlikte arayacağız. Devlette devamlılık esastır. Allah razı olsun, AK Parti iktidarından bu tarafa Afyon, AK Partili belediyeler tarafından idare edildi. Son dönemde Afyon’da çok önemli hizmetler yapıldı. Burhanettin Çoban Bey, benim uzun süre beraber siyaset yaptığım bir kardeşim, arkadaşım. Yatırımlar, kaldığı yerden aynı şekilde devam edecek” dedi.

EDİTÖR
Afyon Kent Haber
Afyon Kent Haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Köksal’dan Gelecek Partisi İl Başkanlığına Ziyaret
Köksal’dan Gelecek Partisi İl Başkanlığına Ziyaret
Yalçın Görgöz: Zafer Havalimanı 13 Yıldır Zarar Ediyor, Ödemeler Sürüyor
Yalçın Görgöz: Zafer Havalimanı 13 Yıldır Zarar Ediyor, Ödemeler Sürüyor
Afyonkarahisar Heyeti Bursa’da Hemşehrileriyle Buluştu
Afyonkarahisar Heyeti Bursa’da Hemşehrileriyle Buluştu
Kemal Demirkırkan: Afyonkarahisar Ekonomisi Neden Yerinde Sayıyor
Kemal Demirkırkan: Afyonkarahisar Ekonomisi Neden Yerinde Sayıyor
Çok Okunan Haberler
Afyonkarahisar'da İşisağ, Kızar ve Çoban Ailelerinin Acı Günü
Afyonkarahisar'da İşisağ, Kızar ve Çoban Ailelerinin Acı Günü
Afyonspor'un Eski Futbolcusu Hayatını Kaybetti
Afyonspor'un Eski Futbolcusu Hayatını Kaybetti
Sinanpaşa'da Boşandığı Eşinin Dayısını Vurarak Öldürdü
Sinanpaşa'da Boşandığı Eşinin Dayısını Vurarak Öldürdü
Emirdağ’da Yeni Yılın İlk Projesi: Doğa Millet Bahçesi Geliyor
Emirdağ’da Yeni Yılın İlk Projesi: Doğa Millet Bahçesi Geliyor
Afyon’da Mekke’nin Fethi Programı Salonu Doldurdu
Afyon’da Mekke’nin Fethi Programı Salonu Doldurdu
Afyon’da Gençler Badminton Turnuvası Tamamlandı
Afyon’da Gençler Badminton Turnuvası Tamamlandı
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar'da Serviscell Krizi Büyüyor
Afyonkarahisar'da Serviscell Krizi Büyüyor
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Dinar'da müthiş kampanya !!
Dinar'da müthiş kampanya !!

Ana Sayfa
Sivil Toplum
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonketnHaber