Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Oflu ve ilçe nüfus müdürleri katıldı.
Toplantıda Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Eser, Akıllı Kimlik Kartları ile il merkezi ve ilçelerdeki kurum çalışmaları hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.
2018 yılında ehliyet ve pasaportlardaki iş ve işlemlerin, İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüklerine geçmesiyle alakalı ilimizdeki çalışma ve faaliyetlerin hızlandırılması için Vali Tutulmaz’ın talimatlarda bulunduğu toplantı gündemindeki diğer konuların görüşülmesiyle sona erdi.
GOOGLE'DA TERCİH EDİLEN KAYNAKLAR
Afyon Kent Haber'i tercih edilen kaynağınız yapın
Haberlerimizi Google Arama'da daha sık görmek için tek dokunuşla tercih edilen kaynak olarak ekleyebilirsiniz.
afyonkenthaber.com
Afyon Kent Haber













